Στη Δικηγορική Εταιρεία Ι. Μαρακάκη και Συνεργατών είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας στην μάχιμη ποινική δικηγορία. Διαθέτουμε αξιόμαχη ομάδα συνεργατών πλήρως εξειδικευμένων στο νευραλγικό πεδίο του Ποινικού Δικαίου ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε με αποτελεσματικότητα στην υπεράσπιση των συμφερόντων σας. Οι ποινικολόγοι που διαθέτει η Εταιρεία μας, ασκούν με συνέπεια τα καθήκοντά τους υπηρετώντας μέχρι τέλους την εντολή εκπροσώπησης που θα μας ανατεθεί, πάντοτε με εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Η διαφορά μας από τα υπόλοιπα δικηγορικά γραφεία έγκειται στο γεγονός ότι εμείς επενδύουμε στην εξειδίκευση, την επιστημονική κατάρτιση και ακαδημαϊκή εξέλιξη των συνεργατών μας, ώστε να διαθέτουν την περίσσεια γνώσεων και εμπειρίας να διαχειριστούν επιτυχώς την υπόθεση που μας ανατίθεται. Έτσι, αναλόγως της υφής της υπόθεσης, η τελευταία χρεώνεται στον συνεργάτη που ασκεί δικηγορία στο συναφές αντικείμενο πάντοτε υπό την αυστηρή εποπτεία του επικεφαλής Ιωάννη Μαρακάκη.

Η Δικηγορική Εταιρεία Ι. Μαρακάκη και Συνεργατών, αναλαμβάνει υποθέσεις κοινού ποινικού δικαίου, υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος και υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος, προσεγγίζοντας κάθε φορά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον εντολέα ανεξαρτήτως της νομικής ή της οικονομικής βαρύτητάς της υπόθεσής του.

Μέχρι σήμερα έχουμε περατώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 1.000 υποθέσεις ποινικής υφής μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η εκπροσώπηση κατηγορουμένων στην δημοφιλή υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens, η εκπροσώπηση δεκάδων αθλητών για παράβαση της ποινικής νομοθεσίας περί ντόπινγκ, η υπεράσπιση και αθώωση της Ολυμπιονίκου Φανής Χαλκιά, η εκπροσώπηση οικογενειών σε  ναυτικά δυστυχήματα, η εκπροσώπηση κατηγορουμένων στην υπόθεση της Συμμορίας των Ληστών με τα Καλάζνικοφ, η υπεράσπιση και παράσταση πολιτικής αγωγής σε πληθώρα υποθέσεων επίορκων εφοριακών μεγάλων Δ.Ο.Υ, σε υποθέσεις παραβατών του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και διασπάθισης δημοσίου χρήματος και κοινοτικών πόρων.

Η συνεργασία με την Εταιρεία μας αποτελεί την ορθότερη επιλογή στην υποστήριξη της υπόθεσής σας από έγκριτους νομικούς, που ευπρόσωπα, χωρίς ακρότητες και φληναφήματα θα επιτύχουν στη μάχη του ακροατηρίου εκείνο που τους έχει ζητηθεί.