142333

Δικαιωμένος για την ομόφωνη απαλλαγή της Φανής Χαλκιά από τις κατηγορίες περί ντόπινγκ που αντιμετώπιζε από το 2008 δήλωσε στοsport-fm.gr ο Γιάννης Μαρακάκης. Ο δικηγόρος της αθλήτριας έκανε λόγο για νοθευμένα σκευάσματα που έλαβε εν αγνοία της η πελάτισσά του, ενώ προανήγγειλε διώξεις σε βάρος όσων ευθύνονται για αυτή την περιπέτεια.

«Υπήρχαν σοβαρές αμφιβολίες για το αν οι ουσίες αυτές μπήκαν ηθελημένα στον οργανισμό της Φανής Χαλκιά, ενώ παράλληλα καταθέσαμε στοιχεία που αποδείκνυαν πως από το 2004 και έπειτα η αγορά είχε γεμίσει με νοθευμένα σκευάσματα συμπληρωμάτων διατροφής», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κυρίου Μαρακάκη για το σκεπτικό της απόφασης.

«Σύμφωνα με αρκετές υπόνοιες που υπάρχουν, αυτές οι ουσίες βρέθηκαν στον οργανισμό της Ελληνίδας αθλήτριας μέσω νοθευμένων σκευασμάτων τα οποία κατανάλωσε εν αγνοία της η κα. Χαλκιά», επισήμανε ο γνωστός δικηγόρος ενώ συμπλήρωσε: «Αρκετά μεγάλο ποσοστό αυτών των σκευασμάτων έχουν υποστεί νοθεία, ακόμη και μεγάλων εταιρειών».

Τέλος όσον αφορά το αν θα υπάρξουν συνέπειες για τους υπαίτιους ο κ. Μαρακάκης υπογράμμισε: «Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί διώξεις προς του εισαγωγείς που είναι υπεύθυνοι για τα σκευάσματα αυτά και θα αρχίσουν να κρίνονται από την δικαιοσύνη από τον προσεχή Μάρτη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Καραγιάννης

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/en-agnoia-tis-i-fani-xalkia-pire-notheumena-skeuasmata/3144183

CategoryΝέα, Τύπος
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer

STAY CONNECTED WITH US:

Emergency Phone

+30 210 72 95 322